התחום הקולינרי הפך בשנים האחרונות לאחד הנוכחים ביותר בחיינו. מדי חודש נפתחות עשרות מסעדות: הודיות, איטלקיות, טבעוניות, יוקרה, עממית ועוד ועוד.

כדי להצליח, מסעדות חייבות בראש ובראשונה להגיש אוכל מעולה ולהעניק לסועדים שירות קשוב. במקביל לכך, ישנו פן חשוב לא פחות: מיתוג למסעדות. מסעדה שלא ממתגת את עצמה פוגעת בסיכויה להגיע לקהל היעד – ולשרוד לאורך זמן.

מיתוג למסעדות – השקעה כספית הכרחית

בתי עסק רבים בתחום הקולינריה מעדיפים להשקיע את תקציב ההוצאות באוכל, משכורות לעובדים והוצאות שוטפות אך מזניחים את סוגיית המיתוג. האוכל המוגש והשירות הנם הגורמים העיקריים שיחזירו את הלקוח אך משהו צריך למשוך אותם מלכתחילה. לוגו פשוט אינו מספק עבור מיתוג מסעדות, ובוודאי אינו מסייע למסעדה זו או אחרת להתלבט בין אלפי מסעדות מתחרות. מסעדה היא עסק שדינו להיסגר במהרה אם לא ימשוך לקוחות. מיתוג מסעדות הוא דרך מצוינת להביא לקוחות רבים.

מיתוג למסעדות – אופי התהליך

מיתוג למסעדות מתחיל בחשיבה שיווקית אסטרטגית לפני הכל, אשר מגדירה מי קהל היעד של המסעדה, מה הקונספט שלה, במה היא מיוחדת ושונה ממסעדות אחרות וכמובן הגדרה מה אנחנו רוצים להבליט בעיצוב.  לאחר מכן המעצב הגרפי יוצר קונספט עיצובי עבור המסעדה הכולל שילוט פנימי וחיצוני, תפריט, מפיות, חולצות המלצרים, אריזות, מדבקות קיר ולמעשה כל חפץ המוצג במסעדה עובר מיתוג.

מיתוג חכם צורך המון מחשבה, ניתוח מעמיק של קהל היעד ודיוק חווית המותג אותה רוצים להעביר. חשוב שעבודת המיתוג תתבצע על ידי מומחים בתחומי הקרייאטיב והעיצוב, על מנת לתת לפרויקט ראייה רחבה של המותג, קהל היעד והחוויה שיעבור הלקוח במסעדה.

מה למדנו על מיתוג למסעדות?

בשוק תחרותי כמו המסעדנות, חשוב לשים דגש על מיתוג למסעדות. חשוב להגדיר את האופי, והבידול. מטרות המיתוג הנן למשוך את הלקוחות פנימה, להבדיל אותה ממסעדות אחרות וכמובן להעשיר את חווית הישיבה.

מנות מוצלחות ומפנקות וחוויה מוצלחת יחזירו את הלקוחות לפעם השניה, אבל ללא המיתוג והנראות, אולי הם לא היו מגיעים גם לפעם הראשונה. כמו בתחומים רבים אחרים בחיים, החשיבות של הרושם והנראות היא מאוד גבוהה. השקיעו במיתוג והתוצאות לא יאחרו לבוא.

אם חיפשתם חברת מיתוג, הגעתם למקום הנכון. מוזמנים להתרשם מעבודות המיתוג שלנו באתר ולפנות אלינו בכל שאלה לגבי מיתוג המסעדה שלכם!

Sorry, our business is not operational at this hour

Please try our contact page